aRawi | Entertainment
15526
page-template-default,page,page-id-15526,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
Entertainment

Het dansen voor publiek vind ik fantastisch. De sfeer en de vibe geeft zo ontzettend veel energie.  Mijn dansstijl is sierlijk en gracieus, maar ik dans ook heel graag andere stijlen, zoals bijvoorbeeld urban en hiphop. Net wat bij de gelegenheid past!

 

Als u op zoek bent naar een compleet verzorgde ervaring dan bent u bij aRawi aan het juiste adres. Ik ben een echte entertainer en erg flexibel.  Uw wens staat centraal en daar pas ik mijn diensten op aan. Ik zorg dat al uw gasten het naar hun zin hebben door een bijzondere act neer te zetten. Wat dacht u van een vlammende choreo of juist het liefdevol welkom heten van een publiek? Als host, entertainer en danseres zorg ik ervoor dat iedereen een onvergetelijke tijd heeft!  Neem vooral contact op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden. Samen kunnen we iets heel moois neerzetten!

Boeken

Als u op zoek bent naar een compleet verzorgde ervaring dan bent u bij aRawi aan het juiste adres. Ik ben een echte entertainer en erg flexibel.  Uw wens staat centraal en daar pas ik mijn diensten op aan. Ik zorg dat al uw gasten het naar hun zin hebben door een bijzondere act neer te zetten. Wat dacht u van een vlammende choreo of juist het liefdevol welkom heten van een publiek? Als host, entertainer en danseres zorg ik ervoor dat iedereen een onvergetelijke tijd heeft! Ik ben breed inzetbaar. Neem vooral contact op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden. Samen kunnen we iets heel moois neerzetten!