aRawi | Theater
15486
page-template-default,page,page-id-15486,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
Theater

Al vroegtijdig rolde ik als urban danseres de theaterwereld in. Bij verschillende dans gezelschappen heb ik getraind en heel veel ervaring opgedaan. Dit was onder anderen bij DOX, Dont hit mama, Delft moves, Holland Dance en anderen.

Mijn dansstijl beschrijf ik als het avontuur wat ik met mezelf beleef. Met alle dansvaardigheden die ik beheers vorm ik mijn eigen verhaal die ik aan jou mag vertellen.

Sinds 2017 ben ik begonnen met het maken mijn eigen theatervoorstelling. Met mijn voorstellingen vind ik het belangrijk een verhaal met een krachtige boodschap te vertellen.
Mijn eerste voorstelling Bouie ging over het vastzitten in een systeem of cyclus. Geïnspireerd door William Bouie Haden die opstond voor de rechten van de mensen zoals in zijn eigen woorden ”door de armen, voor de armen.”
In 2018 maakte ik mijn tweede voorstelling Nadia, een ode aan mijn moeder. In deze voorstelling onderzoek ik vrouwen rolpatronen en ga ik op zoek naar mijn identiteit tussen twee culturen in. De voorstelling heeft veel media aandacht gekregen en prachtige recensie in de Volkskrant!  Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

Boeken

Precies weten wat ik als danseres te bieden heb? Of meer lezen over mijn danservaring voordat u mij inhuurt als danseres? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio voor al mijn opdrachten! Ik ben een harde werker en sta open voor allerlei nieuwe opdrachten en ervaringen: schroom dus vooral niet om vragen te stellen en contact op te nemen bij onduidelijkheden!